El cicle de concerts Tàrrega Sona 2018 oferirà 7 propostes representatives del jazz, folk, clàssica, cançó d’autor i trap

06/03/2018

Noms com Roba Estesa, Xavier Monge o PAWN GANG estrenaran disc a la capital de l’Urgell

El cicle de concerts “Tàrrega Sona” tornarà a portar fins a la capital de l’Urgell un total de set cites musicals de març a juny amb estils tant variats com el folk, el jazz, la cançó d’autor, la música de cambra, la cobla o el trap. Després de més de deu edicions, el cicle està plenament consolidat i aposta per arribar a una amplia audiència i oferir al·licients per a tot tipus de melòmans. A més, per potenciar l’assistència, s’ha fixat un preu d’entrada de cinc euros per a tots els concerts, excepte el del 20 de maig que costarà vuit euros.

Un dels objectius del “Tàrrega Sona” continua sent el de donar veu als músics targarins. I és que la programació d’aquest cicle inclou diverses cites amb músics de la capital de l’Urgell com Xavier Ribalta i Ramon Andreu, que el pròxim 5 de maig presentaran el seu darrer treball. La Coral Ramon Carnicer, juntament amb la Coral Sant Joan de Penelles i el Grup Instrumental de Cambra i Veus Solistes, oferiran un concert de primavera el dia 20 de maig. Un any més, el “Tàrrega Sona” serà present al “Galacticat” amb la Cobla Tàrrega que interpretarà diverses bandes sonores de pel·lícula, el pròxim 10 de juny als Cinemes Majèstic.

A través d’aquest cicle de concerts també es pretén apropar al públic estils de música que no tenen cabuda en altres esdeveniments que se celebren durant l’any.  

En aquest sentit, el “Tàrrega Sona”comptarà amb els ritmes trap i rap de Pawn Gang, el pròxim 24 de març; la música jazz de Xavier Monge i Viktorija Pilatovic, el proper 14 d’abril; i el folk de Roba Estesa, amb la presentació del seu nou disc, el 13 de maig, dins dels actes de Festa Major.

Francesc García