El Concurs de Teatre Ciutat de Tàrrega arriba a la 31a edició amb la comèdia com a protagonista

19/02/2019

El certamen perd enguany el nom d’amateur fruit de la professionalització dels grups que hi concorren

El Concurs de Grups de Teatre Ciutat de Tàrrega arriba aquest any a la seva 31a edició i ho fa carregat de novetats. Per primera vegada, el certamen aposta de manera exclusiva per la comèdia amb un total de sis muntatges escènics que es representaran entre el 9 de març i el 13 d’abril al Teatre Ateneu de Tàrrega. Una  altra novetat important és que el concurs perd el nom d’amateur.

Les funcions tindran lloc a les 21.30h, i aniran a càrrec del grup Impuls Teatre de Molins de Rei, la Companyia 8 de Terrassa, el Teatre Talió de Lleida, el Grup Baobap Teatre d’Alcarràs, el Casal Corpus Grup Teatre de Barcelona, i Pierrot Teatre de Centelles. L’agrupació guanyadora tindrà la possibilitat d’actuar en la pròxima edició de FiraTàrrega.

Les entrades es podran adquirir per set euros, i l’abonament a les sis obres per 30. A més, s’oferiran descomptes amb el Carnet Jove, i els restaurants locals i Foment Tàrrega disposaran de descomptes 2x1.

El concurs compta amb un pressupost de 10.000 euros i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega, Foment Tàrrega, la Generalitat de Catalunya i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Francesc García