El Consell Comarcal de l’Urgell, amb l’ajuda de 76 cosidores voluntàries, repartirà 9.000 mascaretes

06/04/2020

El Consell Comarcal de l’Urgell, en col·laboració amb els pobles de Belianes, Ciutadilla, Maldà, Nalec, Agramunt, Preixana, Sant Martí de Riucorb, el Talladell i Vallbona de les Monges, ha fet arribar el material necessari a les 76 cosidores de diferents pobles de la comarca que des del 26 de març han estat confeccionant mascaretes de manera voluntària.

El primer repartiment va tenir lloc la setmana passada. Es van subministrar 1050 mascaretes quirúrgiques, 65 bates i 891 mascaretes a les residències de la comarca, per tal que cada resident i treballador/a pogués protegir-se. I aquest cap de setmana ja s’ha pogut fer el primer repartiment a les poblacions que col·laboren en aquesta iniciativa amb un total de 881 mascaretes repartides entre els veïns dels pobles.

En aquest sentit, l’empresa donant Robin Hat ha proporcionat material al Consell Comarcal de l’Urgell per fer 8.000 mascaretes.Des de l'ens comarcal s'ha agraït també la col·laboració "de totes les empreses de la comarca i foranes que han volgut participar en aquesta iniciativa, com per exemple, empreses veterinàries, clíniques dentals que esterilitzen les mascaretes, tallers i particulars que col·laboren en el tallat de la roba, empreses que han donat material per tal que aquest projecte sigui possible i, evidentment, a les incansables i magnífiques cosidores de la comarca, que sense la seva persistència, ganes de treballar i voluntat tot això no seria possible".

Aquesta propera setmana es preveu repartir més mascaretes i també repartir entre els centres assistencials de la comarca bates i casquets que també han confeccionat aquest grup comarcal de cosidores.

Infolleida