El teatre i les arts de carrer omplen la capital de l'Urgell en la segona jornada de FiraTàrrega

08/09/2018

FiraTàrrega ha concentrat aquest divendres més de 985 professionals de 572 entitats provinents dels 5 continents

FiraTàrrega ha ofert aquest divendres una nova jornada carregada amb 69 espectacles que el públic ha pogut gaudir en diversos espais de la capital de l'Urgell. A la Plaça del Carme, escenari recuperat en aquesta edició, s'ha pogut veure la proposta "Home" del jove ballarí Akira Yoshida. En aquest muntatge, l'intèrpret fa una mirada enrere, a la recerca de la seva essència com a individu. Un trajecte farcit d'experiències viscudes que el porta de nou a casa seva, a la seva teòrica zona de confort. 

Una altra proposta amb molt bon acceptació entre el públic ha estat "Proyecto X", de la companyia Silere, formada per dues exalumnes del Màster de Creació d'Arts de Carrer de FiraTàrrega, Maria Capell i Andrea Paz. Aquest espectacle itinerant alterna els fluxos de trànsit de persones i vehicles mitjançant la implantació d'uns cubs metàl·lics inflables, a escala humana, manipula la trama urbana i posa la ciutat en un estat d'emergència. La proposta té l'objectiu de trencar amb els obstacles qur la ciutat imposa a les nostres vides. 

A la plaça dels Albers s'ha pogut veure, entre altres propostes, "Espera", de la Cia. de Circ "Eia", un espectcale de circ participatiu en què el públic és convidat a viure de prop les acrobàcies que tenen lloc a l'escena. 

Ja entrat el vespre, el públic ha pogut gaudir d' "Astereoid", de Campi Qui Pugui; "Painball", de les Impuxibles, un viatge a través d’un joc, tres intèrprets i un piano, amb música en directe, dansa i teatre físic. 
Infolleida