Els alumnes de l'Institut d'Agramunt podran fer serveis comunitaris

03/04/2019

Gràcies al conveni signat entre l'Ajuntament i el Departament d'Educació

L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, i el Director General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Educació, Ramon Simon, han signat un conveni a través del qual es possibilitarà que alumnes de secundària obligatòria de l'Institut Ribera del Sió puguin dur a terme accions de compromís cívic mitjançant projectes de serveis comunitaris. Aquests projectes seran avaluats pel Consell Escolar del centre i la participació dels alumnes haurà de ser autoritzada pels seus pares, mares o tutors. Al mateix temps es crearà una comissió impulsora amb diferents agents de la comunitat educativa per diagnosticar les necessitats, elaborar propostes i avaluar-ne els resultats.

Segons l'alcalde d'Agramunt, "es tracta de transmetre valors de servei a la comunitat i alhora aprofitar el talent i implicació dels joves del municipi mitjançant projectes que fins ara no quedaven regulats".

Es preveu que en les properes setmanes es constitueixi la comissió impulsora i de cara al proper curs, es duguin a terme els primers projectes.

Infolleida