Els rastres centraran la cinquena edició del Curs Art i Territori

08/06/2018

L'activitat organitzada per l'Ajuntament d'Agramunt i la Universitat de Lleida tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de juliol

Els amants de l’art tornen a tenir una cita aquest estiu a Agramunt, amb el curs Art i Territori, que organitzen conjuntament l’Ajuntament d’Agramunt i la Universitat de Lleida. La cinquena edició d’aquesta proposta tindrà lloc, concretament, els dies 4, 5 i 6 de juliol en diversos espais urbans d’Agramunt, i tindrà com a eix temàtic els rastres.

Al llarg d’aquests dies es treballaran els rastres en un sentit físic i metafòric amb xerrades, tallers, itineraris i projectes que ha proposat l’equip d’artistes i ponents que impartiran el curs. A més, aquest any el curs vincularà altres iniciatives que es duran a terme a la capital del Sió durant els primers dies de juliol.

El Curs Art i Territori s’imparteix cada estiu amb la finalitat de posar en valor el territori i els dos artistes més coneguts d’Agramunt, Guinovart i Viladot. La proposta està oberta a tota la població, siguin o no estudiants de la UdL. La matricula es pot formalitzar fins el dia 3 de juliol, tot i que el curs només ofereix un total de 30 places.

Francesc García