Els regidors de l’Ajuntament d’Agramunt renuncien a la seva assignació a causa de la Covid-19

03/04/2020

La mesura s’ha pres en solidaritat amb tots els professionals afectats pel coronavirus

A proposta de l’equip de govern, tots els regidors de l’Ajuntament d’Agramunt han comunicat que renuncien a la seva assignació com a regidors mentre duri l’estat d’alarma per coronavirus. La mesura s’ha pres conscients del moment actual i en solidaritat amb tots els autònoms, treballadors i PIMES que s’han vist afectats per la pandèmia de la Covid-19 i que han vist reduïts els seus ingressos per no poder treballar amb normalitat.

La iniciativa s’aprovarà en la propera junta de govern i s’aplicarà des del passat 13 de març i fins que acabi l’estat d’alarma decretat.

Des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 l’equip de govern està treballant intensament per mantenir la normalitat i aconseguir tots els recursos i mesures necessàries per disminuir l'impacte econòmic i social provocat pel Coronavirus. Cal recordar que l’Ajuntament d’Agramunt ha adoptat algunes mesures per pal·liar l’efecte del Coronavirus a les famílies agramuntines com la d'ajornar els pagaments d’impostos i taxes municipals. Decisió que es va prendre en la darrera junta de govern celebrada telemàticament.

 

Infolleida