FiraTàrrega avança el termini de recepció de propostes per participar al programa Suport a la Creació 2020

02/07/2019

Fins al 30 de setembre de 2019 les companyies professionals interessades poden enviar les seves propostes per a participar al programa de Suport a la Creació 2020

FiraTàrrega avança el termini de recepció de propostes per participar al programa Suport a la Creació 2020. A través del programa Suport a la Creació, FiraTàrrega vol acompanyar processos de creació artística que tinguin un ingredient clar de recerca i d'innovació en l'àmbit de les arts de carrer i l'espai públic i integrar-hi totes les relacions possibles entre artistes, professionals, mercat, ciutat i ciutadania.

Amb la nova direcció artística, Anna Giribet, i juntament amb tot l'equip de FiraTàrrega, s'ha impulsat una renovació del programa. El renovat programa estableix diferents tipologies de projectes, en funció del grau d'acompanyament que necessita cada projecte.

Fins al 30 de setembre de 2019 es poden presentar les propostes artístiques que ajudaran a conformar l’oferta escènica que podrà veure’s a Tàrrega el setembre del 2020.

Infolleida