Foment Tàrrega repartirà 4.000 euros en vals de compra aquest Nadal

02/12/2020

Ho farà en sortejos setmanals de 800 euros per gastar en els comerços locals i també en la restauració

Foment Tàrrega presenta la campanya per aquest Nadal 2020. Proposa una ruta pels establiments de diferents sectors per tal d'aconseguir 4 gomets i participar en el sorteig setmanal de 800 euros, dels quals 500 es podran gastar en xecs regal i hi haurà 3 premis de 100 euros per gastar en restauració. En total, es repartiran més de 4.000 euros. 

Cada sector serà un color i per tant els participants hauran d'haver fet la seva ruta com a mínim per 4 comerços de serveis tan variats com la restauració, l'estètica, la moda, l'electrònica o fins i tot altres com la salut, la formació o els concessionaris de cotxes. Els comerços associats repartiran més de 60.000 butlletes per participar en el sorteig. 

La protagonista de la campanya és la Sra. Aurora, una targarina de 91 anys que representa la tradició de la Tàrrega més comercial. "Teixim il·lusió, teixim Nadal", "Aquest Nadal regala proximitat", "Els teus regals a Foment Tàrrega", "Del temps, fem-ne un regal". Aquestes són les 4 frases que acompanyen la iniciativa i conviden a teixir vincles entre la ciutadania.

La campanya compta amb el suport del consistori. 

Els sortejos es faran cada dijous a les 12h davant la bústia que estarà situada a la cruïlla del c/ Carme, c/ Santa Anna (Laberint). Funcionarà del dijous 10 de desembre i fins al dijous 7 de gener de 2021 en horari comercial.

A més, per dinamitzar els carrers de Tàrrega durant les festes de Nadal, Foment Tàrrega ha programat altres activitats com un “trenet turístic” que del 21 de desembre al 5 de gener de 2021 oferirà passejos per la ciutat. L'objectiu és que els targarins i targarins no hagin d'agafar el cotxe per fer les seves compres.

També es realitzarà una recollida de cartes del patge Kassam els dies 2, 3 i 4 de gener a la plaça Major de les 17 a les 20 hores.

La campanya de Nadal culminarà amb la Cavalcada de Reis, que se celebrarà dissabte 5, organitzada per BAT, en la que Foment Tàrrega participarà amb la seva carrossa.

Noèlia Burgos