Jordi Borràs presenta el llibre "Dies que duraran anys" aquest divendres a Agramunt

14/02/2019

Recull de fotografies sobre els fets esdevinguts el dia 1 d'octubre de 2017

El fotoperiodista Jordi Borràs presentarà aquest divendres 15 de febrer a Agramunt el seu llibre “Dies que duraran anys”. L’acte, organitzat per Òmnium Segarra – Urgell tindrà lloc a les 20.00h a la sala polivalent del CEIP Macià Companys.

Sobre el llibre "Dies que duraran anys"
“Dies que duraran anys” és una publicació que plasma els fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017: l'astúcia popular a l'hora de custodiar urnes i paperetes, les primeres detencions de càrrecs públics, la mobilització general de la societat, la violència policial, la resistència pacífica i el desencadenament dels fets politicojudicials.

La publicació ofereix una selecció de fotografies que Jordi Borràs, un dels fotoperiodistes més inquiets del país, ha deixat per a la posteritat, i una mostra de les imatges de Sergi Alcázar, Oriol Clavera, Ramón Costa, Sira Esclasans, Ramon Ferrandis, Albert Garcia, Santi Iglesias, Miriam Lázaro, Carles Palacio i Carles Ribas. Acompanyen les imatges textos d'escriptors i escriptores de reconegut talent que van viure aquells dies amb una estranya barreja de joia, horror i, sobretot, dignitat. El llibre presenta textos d'Anna Ballbona, Jenn Díaz, Marina Espasa, Natza Farré, Albert Forns, Raül Garrigasait,Jordi Lara, Adrià Pujol, Gemma Ruiz i Joan Todó.

Infolleida