La 27a Temporada d'Arts Escèniques de Tàrrega porta dissabte l'obra 'L'abraçada dels cucs', una reflexió sobre el suïcidi

10/01/2022

Paula Llorens i Sergio Caballero protagonitzen una tragicomèdia delirant sobre la mort que esdevé un cant a la vida

Arriba a Tàrrega la tragicomèdia L’abraçada dels cucs’, una de les propostes de la 27a Temporada d’Arts Escèniques que organitza la Regidoria de Cultura. Aquest muntatge de Cactus Teatre, que forma part de la Xarxa Alcover, és una obra delirant que parla obertament sobre el suïcidi. Una comèdia sobre la mort convertida en un cant a la vida en el darrer treball de l’actriu i dramaturga Paula Llorens, que protagonitza l’obra al costat de Sergio Caballero, director de l’espectacle i un dels actors i directors més coneguts del País valencià. ‘L’abraçada dels cucs’ és una història d’amistat poc corrent, una comèdia que ens explica com els llaços afectius poden sorgir en les situacions més inesperades i absurdes.

La cita és aquest dissabte 15 de gener, a 2/4 de 9 del vespre, al Teatre Ateneu. Preu: 15 euros (menors de 18 anys: 5 euros).

La 27a edició de la Temporada d’Arts Escèniques de Tàrrega, un dels cicles més veterans de les terres de Lleida, prosseguirà amb Creatura de Lapso Producciones, que el dissabte 5 de febrer delectaran el públic amb aquest espectacle que empra de fil conductor el Bestiari del Circ escrit per Pepe Viyuela, un maridatge entre arts escèniques, musicals i literàries. L’acurada posada en escena compta amb alguns dels artistes del gènere més destacats del panorama internacional: l'acròbata aèria Elena Vives, el malabarista Totó i el duo format per Marilén Ribot i Matías Marré d’Atempo Circo. Projecte Voltaire completen el cartell amb les seves evocadores creacions musicals.

Finalment, el divendres 18 de febrer es clourà la temporada amb Les irresponsables, espectacle produït per Bitó i La Villarroel que iniciarà la seva gira per Catalunya al Teatre Ateneu després de fer temporada a Barcelona. Nora Navas, Marta Marco i Cristina Genebat donen vida a les tres amigues que protagonitzen aquesta obra sobre l’amistat que dirigeix Sílvia Munt a partir d’un text de l’argentí Javier Daulte. Una comèdia d’embolics on la situació escala minut a minut esdevenint un corrent d’emocions.

Totes les funcions tindran lloc a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Ateneu. Les entrades per al cicle 2021-2022 són a la venda a través de La Botiga del Museu i el web www.culturatarrega.cat

Segre-Nova Tàrrega / Foto: Ajuntament de Tàrrega