La 7a edició de la Targalan, del 2 al 4 d’agost, comptarà amb 2 populars comentaristes d’eSports

26/07/2019

El pròxim divendres 2 d'agost s'estrena la 7a edició de la Targalan, la Tàrrega Lan Party que se celebrarà durant 48 hores ininterrompudes al Pavelló Municipal de Tàrrega amb accés a les piscines municipals per a tots els participants.
L’esdeveniment ja s’ha consolidat entre un dels més importants de la província i és una cita habitual a principis del mes d’agost per a tots els aficionats a la informàtica i els videojocs que juguen interconnectats i comparteixen continguts en xarxa durant la Targalan.

El certamen tindrà com a principal novetat la presència de 2 populars comentarista d’eSports amb una àmplia experiència en el sector de les retransmissions on-line de competicions de videojocs. Seran Mr. Readys i Sylphalion, que actualment són presentadors i comentaristes de diversos esdeveniments i que durant la Targalan narraran alguns tornejos per streaming a través de la plataforma virtual Twitch.
Com ja és habitual, els tornejos seran el plat fort de la Tàrrega Lan Party i enguany es podran participar en 5 jocs diferents. Als clàssics dels últims anys com el Counter Strike, el League of Legends, el PUBG i l’Overwatch, aquest any s’hi afegeix el TeamFight Tactics. Unes competicions que desperten una gran expectació i que cada any reuneixen els millors jugadors de la província i d’altres territoris de l’estat espanyol.
El preu de la inscripció és de 25 euros per persona amb samarreta commemorativa de regal i les inscripcions ja es poden fer al web www.tarregalanparty.cat La previsió d’enguany és assolir els 150 inscrits de les últimes edicions.

Un dels grans punts diferencials d’aquesta Targalan és que amb l’entrada hi ha accés lliure a les Piscines Municipals de Tàrrega gràcies a una col·laboració amb el Club Natació. Els amants dels videojocs antics també podran gaudir d’una parada amb consoles retro i podran fer un viatge en el temps per jugar als jocs més mítics de la història gràcies a Retroscroll.

La Tàrrega Lan Party l’organitza l’Associació Agrat i compta amb el suport de les regidories de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Tàrrega i la col·laboració d’empreses d’informàtica com Vunkers. La competició començarà el divendres 2 a les 17h i finalitzarà el diumenge 4 a les 15h i comptarà amb servei de bar perquè tothom que vulgui assistir pugui observar com se celebra aquest esdeveniment.
Infolleida