La cervesa artesana torna a Tàrrega

01/06/2021

La 8a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega torna després d'un any d'aturada a causa de la pandèmia. L'esdeveniment, organitzat per Agrat i Matoll, tindrà lloc al Càmping Municipal amb 12 cervesers i capacitat per a 950 persones. La Fira tindrà dos torns horaris per beneficiar la rotació dels assistents i les taules seran d'un màxim de 6 persones.

L'Associació Agrat i la Cerveseria Matoll organitzaran el pròxim dissabte 5 de juny la 8a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega després d'haver suspès el certamen de l'any passat a causa de la pandèmia. La celebració tindrà lloc al Càmping Municipal amb un torn de 12 del migdia a 18 de la tarda, i de 18 a les 12 de la nit.

Es tracta de la primera fira de la cervesa que es fa a escala estatal després de la pandèmia, la qual aposta pel comerç local. L'esdeveniment també comptarà amb actuacions musicals i diferents sortejos de lots de cervesa artesana.

 

L'entrada tindrà un preu de 3 euros incloent el vas commemoratiu, seient gratuït i una participació per al sorteig. Les reserves ja es poden fer al web www.agratickets.cat.

D. Figuerola