La comèdia "Escape Room" clou la 24a Temporada de Teatre de Tàrrega

18/02/2019

Gran èxit de la cartellera que protagonitzen Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives

La Regidoria de Cultura de Tàrrega abaixa el teló de la 24a edició de la Temporada de Teatre amb un dels grans èxits de la cartellera actual, “Escape Room”. La cita és aquest diumenge 24 de febrer, a les 7 de la tarda, al Teatre Ateneu. Es tracta de la darrera comèdia protagonitzada pel popular actor Joel Joan, que ell mateix ha escrit i dirigit juntament amb Hèctor Claramunt. Al costat de Joel Joan també brillen en el repartiment Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives. Tots quatre intèrprets donen vida a dues parelles amigues de tota la vida que queden per fer un “escape room” al barri d'Hostafrancs. Es dona la casualitat que en aquesta zona s’ha trobat recentment, en un contenidor, el cadàver d'un home esquarterat.

Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l'estona. Però tan bon punt la porta de l'habitació es tanca hermèticament al seu darrere i s’inicia el compte enrere, comencen a passar coses estranyes. Sortir d'aquell “escape room” no serà gens fàcil i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. “Escape Room” arriba a Tàrrega avalada per les bones crítiques obtingudes i l’elevada assistència d’espectadors. La clau de l’èxit es basa en una hàbil combinació d’humor, intriga i suspens, servida al públic mitjançant un enginyós argument que també posa a prova els tòpics sobre la parella i l’amistat. “Escape Room” esdevé així el perfecte colofó al cicle escènic de Tàrrega que s’ha desenvolupat des del passat octubre amb 9 propostes de diversos gèneres.

Les entrades es poden adquirir per 25 euros, i els menors de 18 anys per 5 euros, al web www.tarrega.cat/teatreateneu o bé al Museu Comarcal de l'Urgell.

Infolleida