La companyia Campi Qui Pugui ofereix un assaig obert d’ “Asteroid” dins el cicle “Castellserà de Nit”

03/08/2018

La iniciativa porta diverses propostes culturals que tindran lloc les nits de dijous al municipi urgellenc

La companyia teatral Campi Qui Pugui ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida al cicle “Castellserà de Nit”. Ho ha fet amb un assaig obert d’ “Asteroid”, el muntatge que presentarà en la propera edició de FiraTàrrega. L’obra compta amb un total de 15 actors i narra la caiguda d’un asteroide en una ciutat indeterminada i de com aquest astre comença a prendre vida de forma sorprenent.

El cicle “Castellserà de Nit” assoleix enguany la seva sisena edició i ho fa amb un total de sis propostes de teatre, música i circ que tindran lloc les nits de dijous del mes d’agost, i un dissabte. Com assegura Marcel Pujol, alcalde del municipi, l’objectiu d’aquesta iniciativa no és altra que apropar la cultura als pobles petits.

La pròxima cita d’aquesta proposta cultural tindrà lloc el proper dissabte amb el concert de cloenda del XVII Curs de Cant de Castellserà. La música continuarà el dijous 9 amb el Duo Bruyères, i el dia 16 amb Fustegueres & Moretti. El circ arribarà el dia 23 amb un espectacle de la Companyia Circ Vermut. El cicle finalitzarà el dia 30 amb una peça teatral de la Companyia La Tal.

Francesc García