La Donzell converteix l’antiga escola en un local social

19/08/2019

Els veïns de la Donzell, nucli agregat d’Agramunt, van inaugurar dissabte el nou local social, que s’ha habilitat a la planta baixa de l’antiga escola. L’adequació de l’edifici ha costat 2.500 euros aproximadament.

El regidor de Pobles d’Agramunt, Xavier Secanell, va agrair l’“esforç i treball” de les diferents juntes de veïns que ho han fet possible i va destacar que “hem rehabilitat un edifici que es va construir per a la formació de les persones, es va utilitzar també per a la cura de les persones [com a consultori mèdic] i ara serà un punt de trobada”.

S’ha de destacar que una rèplica de l’escut del poble, obra cedida de forma altruista pel veí Joan Llossas, presideix el nou local social.

Aquest edifici es va construir l’any 1961 i quan va deixar de funcionar com a escola, es va convertir en consultori mèdic, si bé aquest va deixar de prestar consulta a la Donzell fa una dècada. Ara, amb el vistiplau del CAP d’Agramunt i a petició dels veïns, s’ha convertit en local social amb una sala polivalent i un bany.

SEGRE.COM