La Policia Local de Tàrrega felicita els aniversaris dels infants de la ciutat durant el confinament

01/04/2020

Ho fan amb música, des dels vehicles i llençant confeti

La Policia Local de Tàrrega s’ha afegit a la iniciativa d’altres municipis de felicitar els infants de la ciutat que fan l'aniversari durant els dies de confinament a causa del coronavirus. Els agents s’encarreguen d'anar fins a casa del nen o nena i expressar la felicitació des del carrer amb la música d'aniversari sonant des del cotxe i llençant confeti. La Policia Local ha assenyalat que no s’ha establert cap límit d’edat.

Segons ha explicat el sots-inspector Àlex Dalghi, “és un gest maco per a la canalla i també per als pares i mares en un dia tan especial, el qual han de passar d’una manera tan estranya i complicada alhora”. Dalghi ha afegit que “els agents tenim molt clar que és un moment en què hem de donar molt més per ajudar a passar-ho una mica millor, i que és ara quan realment s’ha de mostrar el que estem disposats a donar pels altres”.

La Policia Local també lliura com a regal un escut del cos pertanyent a la campanya “Escuts Solidaris” impulsada per l’Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona l’any 2018. La iniciativa, sota el lema “Pels valents”, tenia com a objectiu recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer infantil.

Des de la Policia Local també s’ha afirmat que, en la mesura del possible, també felicitaran l’aniversari dels avis que es troben confinats a casa. En tots els casos, les famílies interessades a rebre aquesta felicitació tan especial s’han de posar en contacte prèviament amb la Policia Local de Tàrrega (tel. 973 500 092).
Infolleida