La Terrasseta de Preixens estrena el videoclip de 'Surt el sol', la cançó de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

19/02/2019

El videoclip està gravat a Cervera i la Segarra i és una composició alegre, festiva i ballable que rendeix un homenatge al territori

El grup targarí La Terrasseta de Preixens ha presentat aquest dimarts el videoclip de “Surt el sol”, cançó escollida com a banda sonora de Cervera Capital de la Cultural Catalana 2019. D’aquesta forma, el tema esdevé el company de viatge sonor de la programació artística de l’esdeveniment.

El videoclip, que s’ha enregistrat en diversos espais de Cervera, es projectarà a partir d’aquest cap de setmana, i fins al 21 de març, als cinemes del Circuit Urgellenc. A partir del dijous 28 de febrer, la cançó estarà disponible a totes les plataformes digitals.

Amb la finalitat d’ampliar els col·lectius que gaudeixin de les manifestacions artístiques derivades de la Capital de la Cultura Catalana, la cançó també es cantarà a les escoles i als casals de la gent gran de Cervera.

Una cançó de proximitat
"Surt el sol" és una cançó de proximitat, alegre, festiva i ballable, que representa plenament l’esperit de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Una composició que dóna importància als creadors i artistes del territori, però amb la voluntat de transcendir i sobrepassar els límits geogràfics de Cervera.

Infolleida