La xarxa de cosidores de Tàrrega reparteix més de 2.000 mascaretes i comença a confeccionar 100 bates

02/04/2020

El material s'ha distribuït en residències, empreses i entitats de la capital de l'Urgell i d’ara endavant, s'han habilitat tres establiments de Tàrrega per obrir la repartició a les persones en situació de risc

Creat per Cartaes, Alba i La Soll, el grup de cosidores de Tàrrega ja ha produït més de 2.200 mascaretes casolanes en poc més d'una setmana. Gràcies a la xarxa de voluntaris amb màquina de cosir, aquest material s'ha repartit en residències, entitats i empreses per fer front a la crisi del coronavirus.

A aquesta iniciativa es suma la confecció de 100 bates que es destinaran al CAP de Tàrrega i a les residències del municipi. El disseny de les bates ha estat confeccionat per l'atelier targarina Alba Minguella seguint els criteris tècnics perquè puguin ser vàlides per al personal sanitari.

Actualment el grup de cosidores targarines compta amb una vuitantena de membres, els quins obriran la repartició de mascaretes casolanes a les persones en situació de risc. Concretament s'habilitaran 3 establiments de Tàrrega on es controlarà la distribució de dues mascaretes per persona. Són el Supermercat Condis (Carrer de Sant Pelegrí, 71), la botiga d'aliments Fem Cadena (Avinguda de Barcelona, 12) i la fruiteria Garcia Vicent (Av. de Catalunya, 15).

Des de les entitats es demana "prudència i responsabilitat" a la població.

Noèlia Burgos