L’Embarrat obre el pròxim dilluns el termini de presentació de propostes

14/02/2018

El certamen, que té enguany com a eix temàtic el concepte de silenci, se celebrarà l’últim cap de setmana de maig al Museu Trepat

Tàrrega obre el pròxim 19 de febrer el termini de presentació de propostes artístiques per participar a l’exposició La Gran Màquina de l’Embarrat – Festival de Creació Contemporània. La convocatòria per participar en la cinquena edició del certamen s’allargarà fins al proper 18 de març, i entre totes les propostes presentades s’escolliran una trentena que integraran l’exposició central de l’Embarrat. Els interessants podran presentar les seves propostes a través de la pàgina web de l’Embarrat.

El certamen se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de maig al Museu Trepat de Tàrrega, i tindrà com a eix temàtic central el concepte del silenci.

Tal com ja es va fer en la passada edició, l’Embarrat comptarà amb la figura d’un comissari convidat, que compartirà aquesta tasca amb Jesús Vilamajó. En aquesta ocasió la responsabilitat recaurà sobre el crític d’art Frederic Montornés.

Els artistes seleccionats per participar en aquesta edició del Festival de Creació Contemporània optaran al Premi Embarrat, mitjançant el qual es produirà una exposició de l’obra guanyadora al llarg de l’any següent.

Francesc García