Lleida homenatja l'autor agramuntí Guillem Viladot amb un muntatge teatral

29/10/2019

En motiu del 20è aniversari de la seva mort, aquesta acció escènica pretén tornar a sentir i escoltar l’autor, les seves reflexions i els seus pensaments

El Teatre de l'Escorxador de Lleida presenta "20 anys sense Guillem Viladot (1922-1999). A propòsit del seu Llibre de les vellicositats" una acció escènica que pretén tornar a sentir i escoltar l'autor, les seves reflexions i els seus pensaments, a propòsit d'un tema tant humà com ineludible com és la vellesa, un període de la vida en què les persones prenen una dimensió altra dins del seu relat vital.

En homenatge a l'escriptor d'Agramunt, la capital del Segrià ha volgut recuperar la seva obra i fer-ne una lectura nova, la del viatge pel seu contingut saltant de les pàgines
del llibre a l'escenari on els actors retornaran simbòlicament aquell que va deixar el seu llegat literari a disposició de les generacions futures.

La representació es farà el dimecres 30 d'octubre a la sala 2 del Teatre de l'Escorxador. Es faran dues sessions, una a les 18.30 h i a les 20 h ambdues amb entrada lliure.

Aquest espectacle se suma a les diferents activitats que tindran lloc a la capital del Segrià amb motiu del vintè aniversari de la mort de Viladot. Cal recordar que la setmana passada, es va inaugurar al Museu d'Art Jaume Morera de Lleida l'exposició 'Poesia Concreta. Brossa, Iglésias del Marquet, Viladot. Petit Galerie 1971', que es podrà veure en aquest espai fins al pròxim 19 de gener de 2020.
Infolleida