Més demanda que entrades disponibles en algunes sessions del Cinema Majèstic de Tàrrega

27/09/2020

El Majèstic valoraria positivament ampliar el seu aforament i celebra la primera festa del cinema infantil post-Covid a Catalunya

El Cinema Majèstic de Tàrrega ha esgotat totes les entrades disponibles per a la majoria de les darreres sessions que ha projectat. Les restriccions per la Covid-19 fan que la sala es limiti a 140 espectadors, el 50% de la seva capacitat. Un percentatge que no ha estat suficient per cobrir la demanda en algunes sessions, on hi hagut públic que s'ha quedat sense entrada. És per això que es veuria amb bons ulls que l'aforament s'ampliés almenys a un 70%, tal com ja s’ha fet als cinemes de Barcelona.

D’altra banda, el Majèstic de Tàrrega ha estrenat la 4a edició del cicle infantil ‘Un dia de festa’, una que combina teatre, música i projeccions cinematogràfiques. La cita que ha aplegat diverses famílies a la sala, que han valorat positivament la iniciativa.

L’encarregada d'amenitzar la jornada ha estat la companyia de teatre lleidatana Xip Xap, que ha hagut de readaptar el seu espectacle perquè els més petits poguessin gaudir d’una experiència expandida del setè art.

Aquesta quarta edició d’’Un dia de festa’ passarà per sis sales de sis punts de la geografia catalana.

Noèlia Burgos