Més de 600 atletes competeixen al 27è Cros Intercomarcal de Tàrrega

17/11/2019

Gran nivell en les categories absolutes, on Josep Ramon Sanaüja ha tornat a exhibir-se quedant 1r de la seva categoria i 2n a la general

El fred no ha estat impediment perquè 625 atletes hagin participat aquest diumenge al 27è Cros Intercomarcal de Tàrrega. Gran nivell en les categories absolutes, on Josep Ramon Sanaüja ha tornat a exhibir-se quedant 1r de la seva categoria i 2n a la general. Gran actuació també de Gemma Vilella del Club Correvinyes, que ha assolit una 2a posició a la seva categoria.

L'esdeveniment també va acollir atletes de clubs i entitats de Tàrrega i comarca que van fer un gran paper, com el CEACA i el Club Escatxics d'Agramunt. En les categories més petites es va registrar una elevada participació. Així, enguany ha estat l'edició que hi ha hagut més inscrits, gràcies a les escoles de la ciutat i els escolars de la comarca. Un any més en què el Consell Esportiu de l'Urgell ha col·laborat amb l'organització de la regidoria d'esports. El fet que el Cros de Tàrrega ha estat el primer dins del Circuit Lleidatà de Cros també ha animat a molts atletes a participar-hi. Des del Consell Esportiu de l'Urgell, s'ha volgut agrair la tasca organitzadora i la presència del Consell Esportiu de les Garrigues.

La Regidoria d’Esports, organitzadora de la prova, habilità diferents circuits el diumenge 17 de novembre al Càmping Municipal – Espai Felip Robinat Felip. S’hi van disputar un total de 17 curses de camp en diverses categories masculines i femenines: veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, pre-benjamins i minis. La prova ha tornat a formar part del Circuit Escolar de Cros lleidatà que organitza l’ATCELL amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

El regidor d’Esports, Xavier Rossell-Aparicio, ha expressat la satisfacció de la capital de l’Urgell per l’elevada participació tot i el fred que regnà durant el matí i ha posat de relleu les diferents accions que el municipi du a terme per fomentar la pràctica de l’exercici físic. Per amenitzar la matinal atlètica, el públic també va gaudir d’atraccions infantils. A més del regidor d’Esports, el lliurament de trofeus comptà amb la presència de la diputada provincial Mercè Carulla i del conseller comarcal Anouar Boumakhtaf. El 27è Cros Intercomarcal Ciutat de Tàrrega ha rebut el suport del Consell Esportiu de l‘Urgell, Unió de Consells Esportius de Catalunya, Diputació de Lleida i Secretaria General de l’Esport a més de les empreses Borges i Logiesport, clubs esportius, centres educatius i entitats de la ciutat.

Infolleida