Més d’un centenar de persones fan possible “Els Pastorets” de Bellpuig

07/01/2018

L’AMPA de l’Escola Valeri Serri organitza cada any dues representacions de la tradicional obra de Nadal

El Lluquet i el Rovelló han tornat a irrompre al Teatre Armengol de Bellpuig el dia de Reis. Aquesta és la segona i darrera representació que l’AMPA de l’Escola Valeri Serra ha fet de la tradicional obra de Folch i Torres. “Els Pastorets” han comptat enguany amb més d’un centenar d’actors i actrius que han pujat a l’escenari per donar vida als dimonis, àngels, pastors i rabadans que formen part de l’obra. I és que, aquesta tradició que ja suma més de trenta anys, aplega a tota la comunitat educativa del Valeri Serra, des dels més petits fins als més grans.

Al llarg de les dues hores d’espectacle, els espectadors han gaudit de les proeses del Lluquet i el Rovelló fins a arribar a Betlem per adorar al Nen Jesús, tot i els entrebancs que Llucifer i les fúries infernals els hi posen durant el camí. Per sort, els protagonistes han comptat amb l’ajuda dels poders celestials.

“Els Pastorets” és l’obra que més s’ha representat a Bellpuig. Això ha obligat que durant els anys es canviï de versió. Tot i això, des de l’organització consideren que el muntatge té futur, ja que són molts els pares que s’hi impliquen any rere any.

Francesc García