Tàrrega obre amb èxit el cicle de projeccions estivals del Cinema a la Fresca

04/07/2019

“Bohemian Rhapsody”, homenatge al grup Queen, inicia una programació de cinc pel·lícules els dimecres de juliol a la plaça de les Nacions sense Estat

Tàrrega ha obert amb èxit de públic una nova edició del cicle de Cinema a la Fresca, una de les propostes estrella de l’estiu cultural al municipi. “Bohemian Rhapsody”, film musical biogràfic sobre el grup Queen i el cantant Freddie Mercury, ha inaugurat la programació, la qual es desenvolupa tots els dimecres de juliol, a 1/4 d’11 de la nit, a la plaça de les Nacions sense Estat. Les projeccions, de caràcter gratuït, són una iniciativa de la Regidoria de Cultura per amenitzar les nits estivals. Així, s’han seleccionat cinc títols que han brillat en la darrera temporada cinematogràfica i que han rebut l’aplaudiment de crítica i espectadors.

Després de “Bohemian Rhapsody” prendrà el relleu “Campeones” de Javier Fesser, cinta d’inclusió social premiada amb el Goya a la millor pel·lícula (10 de juliol); “Ralph destrueix Internet”, una de les joies d’animació de Walt Disney Studios (17 de juliol); “Green Book” de Peter Farrelly , guardonada amb l’Òscar a la millor pel·lícula (24 de juliol); i “Jurassic World: El reino caído”, nova seqüela del mític film d’Steven Spielberg dirigida pel català Juan Antonio Bayona (31 de juliol).  

Prop d’un centenar d’activitats nodreixen la programació cultural d’estiu a Tàrrega. La capital de l’Urgell ofereix fins al setembre una variada programació de concerts, cinema, arts escèniques, festes i vetllades a la fresca que amenitzen les estones de vacances. Públic de totes les edats té a l’abast un ampli catàleg de propostes programades des de l’àrea municipal de Cultura, el teixit associatiu i el sector privat de bars i terrasses. La majoria de propostes estivals són de franc. Tàrrega es consolida així com un dels pols culturals de l’estiu a les terres de Lleida gràcies a una àmplia programació que aposta per l’espai públic com a punt de trobada i cohesió.

Infolleida