Tombs Creatius porta els seus jocs fins a Malta

14/03/2018

La companyia d’arts de carrer celebra enguany el seu 20è aniversari

L’enginy i la diversió de Tombs Creatius viatjaran fins a La Valeta el pròxim 17 de març. I és que la companyia d’arts de carrer de Bellpuig ha estat convidada a la capital de Malta, que aquest any ostenta el títol de Capital de la Cultura Europa. Fins al país mediterrani hi portaran durant 15 dies la col·lecció de jocs “L’estrany viatge del Senyor Tonet”. A més, el creador de Tombs Creatius tindrà la tasca de dissenyar un joc, juntament amb un equip format per experts en robòtica, fusters i artistes.

Aquesta no serà l’única efemèride que la companyia celebri aquest any, ja que Tombs Creatius assoleix aquest 2018 els seus 20 anys de trajectòria. Durant tot aquest temps, la companyia ha dissenyat un total de nou col·leccions, les quals han viatjat per arreu d’Europa. Enguany, el Toni Tomás continua innovant, i ja prepara una nova sèrie de jocs.

El pròxim mes d’octubre, Tombs Creatius celebrarà  el seu aniversari, i ho farà al seu estil, amb una gran festa de carrer oberta a tothom i amb altres companyies convidades.

Francesc García