Triple concert a Tàrrega per la nit de la Castanyada amb Chapaos a la Nueva, Joan Blau i Ibrahim Sané

29/10/2019

L’àrea de Cultura proposa el dijous 31 d’octubre una vetllada d’estils i ritmes diversos a La Soll, Carreró i Mític · Les tres cites de música en viu tenen entrada de franc

L’àrea de Cultura de Tàrrega proposa per la nit de la Castanyada, el dijous 31 d’octubre, un triple cartell de música en viu. La festa posarà color i caliu en una vetllada tradicional que, de forma itinerant, acostarà estils diversos en tres establiments d’oci nocturn de la ciutat. L’entrada als tres concerts serà gratuïta i oberta a tothom. Obriran el recorregut l’agrupació Chapaos a la Nueva al local de La Soll a partir de 2/4 de 12 de la nit. Arribat des de Rubí, el duet decorarà la Castanyada amb rumba, funk, pinzellades de jazz i poesia. Una suggeridora combinació que fa de Chapaos a la Nueva una de les revelacions de la temporada, tal i com testimonia el seu primer treball discogràfic, que du per nom Poesía de garaje.

 

Prendrà el relleu a 1/4 d’1 de la nit el cantautor balaguerí Joan Blau al Carreró. És un dels noms amb més projecció en l’escena musical catalana del moment i enguany ha publicat el seu darrer àlbum, La clau, farcit de cançons plenes d’energia i sensibilitat. El seu single Menjar plàstic esdevé un clam contra l'excés de plàstics a l’entorn natural. Tot seguit, a 3/4 d’1 de la nit, serà el torn d’Ibrahim Sané sota el seu àlter ego Tomba Tomba Soundsystem a la sala Mític. Aquest music provinent del Senegal interpretarà versions de reggae internacional proclamant la pau i l’entesa entre les cultures del món. Tàrrega oferirà així al públic un desplegament de fusió sonora que esdevindrà el complement ideal per a la nit de les castanyes i els panellets.

Infolleida