Venudes les primeres entrades pel tradicional Festival d'Escala En Hi-Fi a Agramunt

05/12/2019

Aquest dijous al vespre ja s'han venut les primeres entrades per assistir al tradicional Festival d'Escala En Hi-Fi d'Agramunt que ofereix anualment l'Associació de Dones de l'Esbarjo. El fred i la pluja no han aturat a la multitud de gent que aquesta tarda ja ha fet cua al Teatre Casal Agramuntí per adquirir la seva entrada al preu de 10 euros. La venda estava habilitada aquest dijous de 19.00 h a 21.00 h de la tarda, però el públic que hi vulgui assistir també podrà comprar més entrades una hora abans de cada funció.

Les expectatives del públic són molt altes, ja que l'any passat l'espectacle no es va poder celebrar i, a falta d'aquest, l'associació va organitzar una Festa Country al Pavelló Poliesportiu.

Tal com afirma la presidenta de la junta, Josefina Esteve, ''aquest any arribem amb molta força i amb la il·lusió de la gent que hi ha sigut tota la vida combinada amb la del jovent''. En aquesta edició seran una trentena de persones les que pujaran a l'escenari, però són moltes més les que hi ha al darrere d'aquest muntatge, i és que fins al dia de l'estrena són molts els preparatius que s'han de deixar enllestits.

En total es faran 3 funcions que tindran lloc demà, divendres, 6 de desembre, a les 19.00 h; el dissabte, 7 de desembre, a les 22.00 h; i el diumenge, 8 de desembre, a les 19.00 h, al Teatre del Casal Agramuntí.
Noèlia Burgos