Alemany i OliCastelló presenten l’‘OliMel’ a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

12/10/2019

Es tracta d'una alternativa natural al pa amb mantega i sucre elaborat amb amb oli d'oliva i mel

SOCIETAT
Agramunt

L’empresa familiar d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany presenta a la Fira del Torró d’Agramunt un nou producte, amb el nom ‘OliMel’, que ha elaborat conjuntament amb l’empresa també familiar de Castelló de Farfanya, OliCastelló de Gabriel Alsina. Els laboratoris de I+D+I d'ambdues empreses, amb productes premiats internacionalment, han sumat esforços per fer possible la recuperació d’un berenar tradicional, el pa amb mantega i sucre, que substitueix el sucre per la mel, el dolç natural. Ambdues firmes es posicionen d’aquesta manera a favor del moviment ‘Realfooding’, que reivindica l’origen natural dels aliments evitant els processats. Substitueix el greix de la mantega pel de l’oli d’oliva i els carbohidrats del sucre pels de la mel. D’altra banda, l’OliMel amb cacau rememora un berenar tant típic com el pa amb oli i xocolata.

L’OliMel pot trobar-se amb diverses presentacions: com a untable amb tres versions, una amb oli d’oliva i mel i l’altra amb oli d’oliva, mel i cacau i una tercera amb gingebre; com a vinagreta amb oli d’oliva, vinagre de vi i comí i com a xarop amb oli, mel i suc de llimona, com a recuperació d’un antic remei casolà. Els visitants a la Fira del Torró podran degustar el nou producte a l’estand conjunt d'ambdues firmes, ubicat al pavelló del Torró i del Dolç.

Infolleida