Arriba la segona edició del Tros Food Vall del Corb

27/04/2017

Iniciativa gastronòmica que vol donar a conéixer els racons de la Vall del Corb i els seus productes gastronòmics

SOCIETAT
Vallbona de les Monges

L’Associació de la Vall del Corb i l’Associació Vins Corb, juntament amb diferents productors i restauradors de la zona i el suport de GUSTUM, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Rocallaura, han programat la segona edició del TROS FOOD VALL DEL CORB. Es tracta d'una iniciativa turístico-gastronòmica que en la seva primera edició va obtenir molt bona acollida i que enguany pretén donar a conéixer un altre racó de la Vall del Corb, els voltants del poble de Rocallaura (Urgell) i els productes  gastronòmics que ens ofereix aquest territori.

L’activitat que es durà a terme el dissabte 20 de maig a les 12:00 del migdia, s’ha dissenyat com una ruta circular, d’aproximadament uns 8,5 quilòmetres i de dificultat baixa. D'aquesta forma es vol donar conèixer els entorns del poble de Rocallaura. L’itinerari començarà per les fondalades i bosquines de Rocallaura per acabar pujant als plans, on el paisatge i els cultius es transformen mostrant al participant els contrastos paisatgístics d’aquest territori sorprenent i desconegut.

Els participants, a més de gaudir de la passejada i la descoberta d’un racó de la Vall del Corb, podran degustar en els 8 punts d’intendència que estaran repartits per tot l’itinerari, els diferents productes de la vall preparats per cuiners del territori i assaborir els olis, les cerveses i els vins que s’hi elaboren. Un autèntic plaer per a tots els sentits.

Les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç, i per a més informació també es pot consultar el facebook de l’activitat.

Mitjançant aquesta iniciativa el que es pretén és apropar als participants a un territori desconegut i que té molt per oferir: la Vall del Corb. I any rere any donar-ne a conéixer el seu potencial turístic organitzant el TROOS FOOD en els entorns de diferents municipis.

Infolleida