Cuina de Carnaval i Quaresma a l'Espai Cívic d'Agramunt

21/02/2020

Les pròximes demostracions culinàries tindran lloc els dies 5 i 19 de març

SOCIETAT
Agramunt
Showcookings amb receptes de Carnaval i Quaresma. Aquesta és la iniciativa de l'Espai Cívic d'Agramunt per valorar la gastronomia tradicional catalana. Amb Anna Guixé darrere els fogons, els plats protagonistes que donen el tret de sortida a les festes del Carnestoltes a partir del Dijous Gras són les panades d'espinacs i la coca de llardons.

La idea de potenciar "la cuina de tota la vida" a l'Espai Cívic ja es va iniciar al novembre amb un taller de panellets on van col·laborar l'Associació de Dones l'Esbarjo i l'Ajuntament d'Agramunt. Després de l'èxit de l'activitat, tant el consistori com l'entitat agramuntina han volgut apostar per tres jornades diferents de cuina de temporada.

La pròxima demostració culinària tindrà lloc el dia 5 de març amb la creació d'una Cassoleta de Quaresma. El cicle de showcookings finalitzarà el 19 de març amb la tradicional Mona de Pasqua.
Noèlia Burgos