Dos periodistes italians visitaran Agramunt per conèixer el seu patrimoni gastronòmic
Participen en un viatge l'objectiu del qual és elaborar reportatges sobre l'oferta cultural i enogastronòmica de la demarcació lleidatana
Dos periodistes italians visiten aquests dies diferents indrets de les Terres de Lleida i del Pirineu per tal de preparar diferents reportatges centrats en l’oferta cultural i enogastronòmica de la demarcació lleidatana. El viatge, que va començar el dia 20 d’octubre i s’allargarà fins al 25, inclourà una parada a l’Urgell, concretament a Agramunt, on els professionals podran degustar els torrons tan característics del municipi i visitar les instal·lacions de Torrons Vicens.
A més de la visita a la comarca de l’Urgell, els periodistes també recorreran el Segrià, el Pallars Sobirà, les Garrigues, l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran. Durant el seu itinerari visitaran la Seu Vella de Lleida, les esglésies romàniques de la Vall de Boí (Patrimoni Mundial), i el patrimoni cultural de la Val d’Aran, entre altres monuments i equipaments culturals del territori.
Els professionals són redactors de la revista Dove, especialitzada en turisme i viatges, i Cucina Italiana, la publicació més antiga d’Itàlia sobre gastronomia. El viatge està organitzat pel Centre de Promoció Turística de Catalunya a Itàlia, en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i les oficines de turisme dels indrets que visiten.