El forner Roger Vilardosa del Talladell guanya el premi a millor brioixeria del món
Juntament amb David Hernández i Yohan Ferrant
El forner Roger Vilardosa, del Forn Vilardosa del Talladell i de només 25 anys, ha guanyat el premi a millor brioixeria del món en el 9è Mondial du Pain, celebrat la setmana passada a Nantes (França), en el marc de la fira Serbotel.
Vilardosa (en qualitat de commis, ajudant) formava part de l’equip representa d’Espanya procedent de la Baking School Barcelona Sabadell juntament amb David Hernández, i entrenat per Yohan Ferrant.
El tàndem Hernández-Vilardosa va presentar una col·lecció de 5 peces de brioixeria, que el jurat va valorar positivament per l’alta qualitat dels ingredients, la perfecta execució de les peces i el sabor excepcional.
Tot i haver aconseguit el premi a la millor brioixeria de la competició, Espanya no ha obtingut podi ja que l'apartat de commis va rebre zero punts. L’organització ha castigat l’equip espanyol per tenir un commis, que era Roger Vilardosa, que superava l’edat màxima (22 anys), amb només un any en el moment de la inscripció. Tot i això, la seva bona feina va ser part destacada durant la competició.