Genís Costa, del Níam de Tàrrega, millor cuiner jove

13/03/2017

El xef es va imposar en el 28è Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

SOCIETAT
Tàrrega

El xef Genís Costa, del Níam Restaurant de Tàrrega, ha estat el guanyador del 28è concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí, organitzat per la Federació d’Hostaleria de Lleida amb la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria i que enguany ha comptat amb 14 participants menors de 29 anys.

El jove ha aconseguit el triomf amb les seves exquisides creacions: xai de temporada, caragols i ratafia, i com a postres, textures de pera de Lleida amb cremós de xocolata blanca a la llimona, moscatell i canyella. En aquesta edició, els joves cuiners han hagut de preparar un plat principal amb espatlla de xai, ingredient que no coneixen fins a 30 minuts abans de començar el concurs.

Aquesta ha estat la cinquena vegada que el xef participa en el concurs, després de quedar en tercer lloc dos anys enrere, i en segona posició en la darrera edició.

El Genís es posava al càrrec del restaurant Níam de Tàrrega amb el seu germà fa un any aproximadament. Ara, com a guanyador del concurs, espera donar a conèixer més el seu establiment on prepara plats tan elaborats com els que l’han fet campió d’aquest certamen.

Francesc García