La Fira del Torró més professional

03/10/2024

Es crearà l'Acadèmia del Torró, una jornada per a ensenyar a estudiants del sector amb experts de diferents àmbits

CULTURA
Agramunt
Agramunt fa un pas endavant per professionalitzar la Fira del Torró amb la creació de l'Acadèmia del Torró, una jornada formativa dirigida a estudiants del sector, que tindrà lloc el divendres 11 d’octubre a l’Aula del Gust. Hi participaran més de 60 alumnes i comptarà amb la presència de tres experts reconeguts: Zoe Valero, que parlarà sobre la tradició, David Gil, que se centrarà en la innovació, i Josep Maria Ribé, que explicarà com integrar el torró en la pastisseria. Aquesta iniciativa és una de les novetats de la 35a edició de la Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, que se celebrarà els dies 12 i 13 d’octubre.

Una altra novetat destacada serà el primer Campionat Nacional Torró Creatiu Mestre Àngel Velasco, organitzat per Torrons Vicens

La fira comptarà amb més de 180 expositors, incloent-hi 20 al Pavelló Dolç, 31 al Pavelló Agroalimentari, i 130 parades de productes alimentaris i artesanals als carrers. Al Pavelló Dolç es farà l’Aula del Gust, amb demostracions de professionals com Saray Ruiz, Alexis García i Alberto Machado. Al Pavelló Agroalimentari, l’Aula del Tast oferirà degustacions de més de quinze productors. També repetirà l'Aula de la Xocolata i el Vi a l’Espai MerCAT.
VÍDEO: Noèlia Burgos Domínguez | TEXT: Infolleida