La nova línia de torrons de Jordi Cruz amb Virginias pretén desestacionalitzar aquestes postres
14/10/2019
Es tracta d'un torró de xocolata inflada amb aire contingut i sucre caramel•litzat
SOCIETAT
Agramunt
Un torró de xocolata inflada amb aire contingut i sucre caramel•litzat. Aquest és el disseny que el xef Jordi Cruz ha fet de la mà de l'obrador Virginias per rellançar la producció de torrons de la marca.
La nova línia de torrons pretén desestacionalitzar aquestes postres i fomentar-ne el consum durant tot l'any.
D'altra banda, també hi ha la possibilitat de comprar un lot que incolu torrons, cava i xocolata, els beneficis del qual van a una associació contra el càncer.
La nova línia de torrons pretén desestacionalitzar aquestes postres i fomentar-ne el consum durant tot l'any.
D'altra banda, també hi ha la possibilitat de comprar un lot que incolu torrons, cava i xocolata, els beneficis del qual van a una associació contra el càncer.
David Figuerola