L’obrador de galetes El Rosal de Tàrrega encara el repte de millorar la qualitat dels seus productes

11/01/2017

Durant aquest any, El Rosal finalitzarà el seu pla de creixement iniciat el 2013 i llençarà al mercat una nova col•lecció del seu producte estrella, l’arrugat

SOCIETAT
Tàrrega

L’obrador de galetes El Rosal de Tàrrega, gestionat per l’Associació Alba ha encetat un any 2017 carregat de novetats i reptes. Després que l’entitat iniciés el seu pla de creixement l’any 2013 amb el trasllat de l’obrador a un espai més gran, recentment ha apostat per l’adquisició d’una nova maquinària amb la qual preveu doblar la producció.

Tot això ha estat possible gràcies a una inversió de 200.000 euros part de la qual s’ha realitzat amb títols participatius i donacions.

A més, aquest any 2017, tal com asseguren des de l’obrador, suposarà un punt d’inflexió per a l’entitat, i és que El Rosal continuarà treballant per la consolidació d’una marca amb valors socials. Per fer-ho, l’entitat llençarà durant els propers mesos un nou pack de productes.

Per últim, una altra novetat important serà la creació d’una nova col·lecció de l’arrugat, el producte estrella de l’obrador de galetes El Rosal.  

Francesc García