‘Poke bowls’ per emportar, l’aposta del restaurant el Gat de Tàrrega per pal·liar la crisi sanitària

26/10/2020

Es tracta d'uns bols hawaians, el plat tendència que combina carbohidrats, proteïnes i vitamines minerals

SOCIETAT
Tàrrega

El Restaurant El Gat de Tàrrega, gestionat pel Grup Alba, es reinventa amb una nova proposta de menjar per emportar saludable i equilibrada. Es tracta dels ‘Poke bowls’ hawaians, el plat tendència que combina carbohidrats, proteïnes i vitamines minerals. Amb aquesta nova aposta, es vol pal·liar l’impacte econòmic derivat del tancament obligat de bars i restaurants causat per la pandèmia. La situació ha comportat una reducció de la plantilla del Restaurant El Gat, que ha passat de 10 persones a 6. D’aquestes 6, se n’han reubicat 3 i ara són aquestes 3 restants les que preparen els ‘Poke bowls’.

Des del restaurant han adaptat els bols als productes de la terra i per ara n’ofereixen quatre de diferents, un de pollastre, un vegetarià, un de bacallà i un últim de salmó.

La intenció és ampliar l’oferta gastronòmica i que cada setmana es pugui incloure un nou ‘Poke bowl’ a la carta. Així, els clients podran mantenir diàriament una dieta sana i variada.

Noèlia Burgos