Preixana aposta per la gastronomia de proximitat i qualitat en la 5a Fira de Prop
El certamen tindrà lloc els dies 16 i 17 de desembre, i comptarà amb la participació de cuiners de renom
La gastronomia de proximitat i qualitat es torna a donar cita els pròxims 16 i 17 de desembre a Preixana en la cinquena edició de la Fira de Prop, certamen en què enguany hi participaran reconeguts cuiners com Ada Perellada, Vicent Guimerà i Albert Marión, a més del sommelier Juanjo Ceresuela.
La fira, que tindrà lloc a la zona esportiva de Preixana, reunirà a una cinquantena d’expositors de productes alimentaris de proximitat, alguns procedents de la Bretanya Francesa.
La cinquena edició de la fira comptarà a més amb un ampli programa d’activitats, degustacions i tallers, tant per a petits com per a grans.
La comarca veïna de la Noguera serà la convidada a la cinquena edició de la fira, que serà inaugurada per Josep Sucarrats, director de la revista Cuina.