Ruscalleda a Agramunt: “La cuina expressa idees”

07/07/2017

La reconeguda xef, al curs ‘Art i territori’ de la Universitat d’Estiu

CULTURASOCIETAT
Agramunt
Carme Ruscalleda va assegurar aquest dijous a l’Espai Guinovart d’Agramunt que “tenim un públic amb la ment oberta respecte a la cuina, que li agrada descobrir i jugar, de manera que si li proposes una expressió artística es mostra receptiu, fet que no succeeix fora del país”.

Ruscalleda, que va fer aquestes declaracions en el curs Art i territori de la Universitat d’Estiu de la UdL, va definir la cuina catalana com a “herència de les cultures que han anat arribant al país, de les quals hem estat bons receptors”, motiu pel qual, segons la reconeguda xef, que, amb set, és la que més estrelles Michelin posseeix, “la nostra cuina és tan eclèctica i variada”. Va afirmar que “la cuina pot expressar idees, el país o, fins i tot, totes les cultures que hi van arribant”.
Segre