Tradició, innovació i desenes de novetats de torró a la Fira d’Agramunt
Les propostes que portaran a Agramunt aquest cap de setmana tenen a veure amb la recerca de nous gustos, com és el cas d’un torró de ChupaChups o el d’Umami
Els torronaires d’Agramunt treballen a ple rendiment per afrontar aquest cap de setmana la 34a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra. Tots ells presenten enguany novetats de producte a partir de la decidida aposta per la innovació i la desestacionalització del torró més enllà de les festes de Nadal.
Tradició i família van de la mà quan parlem de Torrons Fèlix. A l’obrador treballen per potenciar els seus torrons d’autor, sent l’estrella el capritx de tres textures de xocolata.
Més de 650 varietats i 250 sabors de torró són el que ha aconseguit fins ara Torrons Vicens. Enguany presenten una desena de novetats, entre les quals destaca el torró de ChupaChups, el praliné de nou cantonesa o el de pernil.
Dins les diferents gammes de Virginas, enguany es destaca la sublim, on s’estrena el torró de mandarina amb base cruixent de torró d’Agramunt i el d’Umami.
La fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt marca el tret de sortida a la campanya de Nadal, tres mesos on els torronaires treballaran a ple rendiment.