Agramunt dóna el tret de sortida als actes de Carnaval amb el concurs "We Can Eat it!"

28/01/2017

El Carnaval a l’Americana serà el tema de l’edició número 31 d’aquesta festa que comptarà amb altres actes previs com un cine auto i l’espectacle de teatre de Quim Masferrer

Agramunt s’ha avançat un mes a la celebració del carnaval amb un repte sol apte per a valents. Es tracta del concurs “We can eat it!”, una competició en la qual els participants han hagut de menjar el màxim nombre d’entrepans de llonganissa en un temps de cinc minuts. L’Oriol Valls, un jove de 18 anys, ha estat el guanyador amb un rècord de quatre entrepans.

Amb aquest concurs s’ha donat el tret de sortida als actes del carnaval d’Agramunt, una festa que enguany arriba amb una tematització molt americana. Amb l’eslògan “Welcome to Agramunt”, i una ambientació més yankee que mai, la vila es prepara per a la que serà l’edició número 31 del seu carnaval.  

Aquest dissabte també ha arrencat el 6è concurs de tapes de ceba que enguany compta amb la participació de nou bars i establiments, els quals hauran d’elaborar una tapa amb aquest ingredient tan imprescindible del carnaval d’Agramunt.