Agramunt recull més de 3.700 kg d'aliments

22/12/2016

Amb les diverses iniciatives realitzades, s'ha superat la xifra registrada l'any passat

Agramunt va participar un any més al Gran Recapte d'Aliments que va tenir lloc el passat divendres 25 i dissabte 26 de novembre. La iniciativa va tenir molt bona resposta dels agramuntins, ja que durant tota la campanya es va recollir més de 3.700 kg d'aliments, superant la xifra que es va registrar l’any passat. Una gran quantitat d’aliments i productes que ha estat possible gràcies al gran nombre d’aportacions que tots els agramuntins i entitats han donat pel banc d’aliments.

Llet, llegums, pasta, aliments envasats en llauna i arròs van ser els productes més donats entre els quinze punts de recollida habilitats amb un gran equip de més de 45 voluntaris que van vetllar perquè els aliments es classifiquessin i fossin emmagatzemats al banc d'aliments d'Agramunt per poder repartir-los a les famílies i persones més necessitades. Cal destacar també que es van donar productes frescos que desprès de l’adquisició d’una nevera es podran subministrar a les famílies.

L'empresa agramuntina Torrons Vicens ha fet una donació de 462kg de torrons al Banc d’Aliments d'Agramunt. Aquests torrons es repartiran entre les famílies més necessitades del poble perquè aquestes festes també puguin tenir torrons a taula.

Per la seva part, el club de Futbol Sala va sumar-se també a la campanya i ha donat 45kg d’aliments. Aquests quilos corresponen als 45 gols que els seus equips van sumar als diferents partits durant el cap de setmana del 26  i 27 de novembre coincidint amb el Gran Recapte.

La última iniciativa va tenir lloc aquest passat diumenge. El Gimnàs Janse i l'Associació de Gimnàstica d'Agramunt, van oferir una exhibició de gimnàstica i arts marcials el diumenge a la tarda. Totes les persones que van assistir a l'exhibició van portar productes d'higiene personal i de la llar. Un total de 240kg que també s’han donat al Banc d'Aliments d'Agramunt.

Infolleida