Belianes habilita un skate park a petició dels joves

21/12/2021

Renova la zona lúdica després d'un procés participatiu

L’ajuntament de Belianes ha habilitat recentment un skate park per satisfer el desig dels joves de la localitat després d’un any i mig complicat per la pandèmia de la Covid a fi de fomentar la seva interacció social. L’alcaldessa, Carme Culleré, va explicar que l’actuació ha costat uns 15.000 euros i ha estat finançada amb fons propis del consistori. L’skate park va ser habilitat per Ungravity Board, que va oferir un taller inaugural coincidint amb la Festa de l’Oli.

Culleré va destacar que la iniciativa forma part d’un projecte de renovació integral de la zona lúdica de Belianes, que està situada al costat de les piscines municipals. En aquest sentit, on són els gronxadors s’ha col·locat terra de cautxú i s’han instal·lat barres per practicar cal·listènia, que també havien demanat els joves. A més a més, s’ha netejat el camp de futbol i s’han canviat les xarxes de les porteries.

Totes aquestes actuacions s’han portat a terme després d’un procés participatiu que va comptar amb els adolescents de Belianes, aquells que tenen entre deu i setze anys.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)