Bellpuig ret homenatge a l'associació de comerciants Foment de Mercats

11/02/2017

L'acte s'emmarca en la celebració de la Festivitat de Sant Antoni de la Sitja

Aquest divendres 10 de febrer han començat a Bellpuig els actes de celebració de la Festivitat de Sant Antoni de la Sitja, una festa de caire històric i municipalista que es va recuperar l’any 1993 i des de llavors ha homenatjat a alcaldes i regidors del consistori així com diferents entitats de la vila en funció de la seva antiguitat.

Enguany, l'homenatge l'ha rebut l'Associació de comerciants Foment de Mercats de Bellpuig. L'acte ha començat amb una xerrada a càrrec del director de PIMEC Agroalimentària i fundador de la consultora especialitzada en els mercats del sud-est asiàtic, Asian Bridge, Sr. Lluís Blancafort. Blancafort, ha compartit la seva experiència en el camp empresarial i ha donat petits consells que, aplicats en el dia a dia d’un comerç o empresa poden ajudar a augmentar els seus beneficis a curt termini i afavorir-ne el creixement.

Durant l'homenatge a Foment de Mercats, l'alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, ha manifestat l'agraïment en nom de tot l’ajuntament, a totes les persones que han format part en algun moment o altre de l’associació de comerciants al llarg dels 54 anys de recorregut de l’entitat, durant els quals ha mantingut ferm el seu compromís amb el comerç i la indústria de la població, essent fonamental per al seu desenvolupament.

Tot seguit, l’alcalde i regidors del consistori, han obsequiat a l'associació amb una reproducció de l'escut de Bellpuig, que ha recollit en representació de l'entitat, l’actual presidenta Sra. Carme Riera.

Dins els actes de la festa, el diumenge 12 de febrer a les 12 del migdia a l’església parroquial de Sant Nicolau, s’oferirà una Missa d’acció de gràcies.