Bona valoració de la cursa de la dona d’Agramunt, que acaba amb 682 inscrits

12/04/2021

L'euro recaptat de cada inscripció es destinarà a l'AECC-Catalunya contra el Càncer

Agramunt tanca una Cursa de la Dona atípica amb una bona valoració tant pel nombre d'inscrits, que ha acabat sent de 682, com pel format adaptat a les restriccions anti-Covid. En aquest sentit, des de l'Ajuntament es subratlla la importància de la xifra, ja que, tot i que en edicions anteriors s'havia arribat als 900 participants, hi participava molta gent de fora, que enguany no ho ha pogut fer.

La Cursa de la Dona ha celebrat aquest any la seva novena edició sent una cita esportiva i reivindicativa lligada a la commemoració del Dia de la Dona. Aquest any, en lloc de celebrar-se un diumenge de març, s'ha repartit en tres circuits diferents que s'han pogut fer durant tres caps de setmana del mes de març. Els usuaris han valorat positivament el fet que, tot i la situació de pandèmia, s'hagi pogut celebrar fent algun dels circuits amb el grup bombolla.

A part, la cursa també és solidària i, com ja ha fet en diferents edicions, donarà un euro de cada inscripció a l'AECC-Catalunya contra el Càncer. Per tant, aquest any es donarà 682 euros a aquesta entitat dedicada a la lluita contra el càncer.
InfoLleida | Foto: Ajuntament d'Agramunt