El Banc de Sang i Teixits realitza una marató de donació de sang a Tàrrega

17/12/2016

La jornada ha estat acompanyada de diverses activitats culturals i infantils

La capital de l’Urgell ha acollit aquest dissabte 17 de desembre, per novè any consecutiu, la marató de donació de sang organitzat pel Banc de Sang i Teixits. Els objectius de la jornada han estat assolir el màxim possible de donacions, fer de Tàrrega una referència per a les demés poblacions de l’Urgell, i promocionar la donació de sang.

Des de les 10 del matí i fins a les 10 del vespre, l’Espai MerCAT ha rebut més d’un centenar de donants. La jornada, a més, ha estat acompanyada de la cultura popular local, amb la visita del gegant de l’Angeleta, i un concurs de dibuix infantil. 

Durant aquest any, el Banc de Sang i Teixits ha acumulat més d’un miler de donacions. Tot i així, des de l’entitat s’ha fet una crida per aconseguir-ne més, i és que les maratons i campanyes de donació és l’única manera d’obtenir-ne.

El Banc de Sang i Teixits està obert durant tot l’any a la primera planta de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida de dilluns a divendres de dos quarts de nou del matí a les 9 del vespre, i els dissabtes de deu del matí a dues del migdia.

Francesc García