El GRTP i l'Ajuntament de Vallbona de les Monges projecten obrir una biblioteca d'història local

18/12/2016

El conveni s'ha signat aquest diumenge 18 de desembre durant la celebració del 40è aniversari del GRTP

El Grup de Recerques de les Terres de Ponent ha celebrat aquest diumenge 18 de desembre el seu 40è aniversari. En motiu de la commemoració, l’entitat ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vallbona de les Monges, amb el qual projecten obrir una biblioteca dedicada als estudis d’història local, la primera llavor d’un nou projecte històric.

L’acte ha comptat amb la participació del periodista Lluis Foix i del president de l’entitat, Miquel Torres, el qual ha fet un repàs sobre el recorregut del Grup de Recerques de les Terres de Ponent, una entitat que va ser fundada l’any 1976 pel mossèn Joan Camps, qui ha rebut el premi Athanàgia, una distinció que premia a les persones que destaquen per la seva trajectòria en l’àmbit de la història.  

Amb l’obertura de la nova Biblioteca, el Grup de Recerques de les Terres de Ponent encetarà un 2017 carregat de nous projectes, com la publicació de tres noves obres, a més de la continuació d’altres iniciatives ja engegades com ara el projecte audiovisual.

Francesc García