El grup de teatre BAT prepara una nova edició de “Els Pastorets de Tàrrega”

11/12/2018

Adaptació del clàssic de Josep Mª Folch i Torres que es representarà al Teatre Ateneu el 30 de desembre i el 6 de gener

Les peripècies del Lluquet i el Rovelló són les aventures teatrals per excel·lència del Nadal a Tàrrega. Un any més, els veïns i veïnes de la capital de l’Urgell podran tronar a gaudir-ne en les dues representacions que el grup de teatre BAT prepara de “Els Pastorets de Tàrrega”. El Joan Marc Gabernet i la Vanessa Leiva són els encarregats de dirigir enguany aquest muntatge basat en el text de Josep Mª Folch i Torres, un text que la BAT interpreta des de fa més de 60 anys, i que a poc a poc, s’ha adaptat als nous temps.

El muntatge incorporarà importants novetats tecnològiques, i alguns canvis en l’escenografia i vestuaris dels personatges. Per fer tot això possible, és essencial la implicació d’un equip de més de 160 persones que treballa amb passió des del passat mes de juliol.

El Teatre Ateneu de Tàrrega acollirà els dies 30 de desembre i 6 de gener a les 18.00h les representacions de “Els Pastorets de Tàrrega”. Les entrades es podran adquirir a partir del 24 de desembre a La Botiga del Museu, i una hora abans de cada representació.

Francesc García