El Parc de Nadal de Bellpuig continua en plena ebullició

03/01/2017

Els caps de l’Agrupament Escolta i Guia Ramon Folch han ofert una ampla varietat de tallers pels 200 nens que passen a diari pel Pavelló Municipal

Des del passat 27 de desembre i fins al pròxim 5 de gener, el Pavelló Municipal de Bellpuig acull el Parc de Nadal que l’Agrupament Escolta i Guia Ramon Folch ha organitzat amb el suport de l’Ajuntament del municipi.

Un any més, els organitzadors han preparat una ampla oferta lúdica amb tallers temàtics que han variat cada dia, i uns altres que han estat fixes, pels 200 nens que han passat diàriament pel Parc de Nadal.

Com a novetat, enguany s’ha realitzat un taller d’estimaocells a càrrec del naturalista Eduard Viver. Aquests ninots que els nens i nenes han construït amb roba reciclada seran plantats a Bellpuig durant el pròxim mes de febrer.

Durant aquests, el Parc de Nadal ha rebut visites com la  Tabalers Folls Xics, la Colla Gegantera de Bellpuig, o el Mag Galderic, el qual ha recollit les cartes de tots els nens per Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

Francesc García